UMP anjur seminar pengubatan islam khamis ini - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
KUANTAN 5 Okt. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Seminar Pengubatan Islam anjuran Pusat Islam dan Pembangunan Insan (Pimpin) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni bersempena Karnival Expoconvo 2014, Khamis ini.