Jual makanan serendah RM2 - Luqman Hakim, Ab. Rahim (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Kuantan - Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) melancarkan program Kafe Rakyat 1Malaysia (KFR1M) yang menawarkan menu pada harga yang murah di semua institusi pengajian tinggi awam (IPTA) di negara ini.