Teroka pengalaman belajar di Turki - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Istanbul: Seramai empat pelajar Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengikuti program pertukaran pelajar di Yildiz Technical University (YTU), Istanbul, Turki sempena semester musim luruh , baru-baru ini.