Kerjasama akademik dan industri untuk modal insan - Rohani, Ibrahim (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
CABARAN dunia global pada hari ini yang mementingkan inovasi memberi cabaran besar kepada badan akademik terutamanya universiti.