UMP salur maklumat - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2015)
Dalam usaha membantu pelajar memilih program sesuai menyambung pengajian di peringkat lebih tinggi, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Hari Terbuka UMP, di Kuantan, Pahang, baru-baru ini