45 pendaki berjaya tawan Gunung Rajah di Bentong - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
Semangat. Sebanayk 45 pendaki berjaya menyempurnakan misi menawan puncak Gunung Rajah di Bentong, Pahang yang berketinggian 1,684 meter baru-baru ini.