Teknologi kitar semula minyak hitam - Laupa, Junus (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
SEBAGAI pemilik kenderaan, kita rata-ratanya tidak mengetahui bahawa selain melepaskan asap kenderaan ke atmosfera yang mencemarkan alam sekitar satu lagi sumbangan pencemaran ialah minyak hitam.