Cendekia Bitara hargai warga UMP - Normawati, Muhamad Kasim (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2009)
KUANTAN - Anugerah Cendekia Bitara mampu berperanan sebagai rangsangan utama yang menyuburkan budaya penerbitan dan penyelidikan berkualiti serta berimpak tinggi daripada warga Universiti Malaysia Pahang (UMP).