Pengunjung sukar lupa - Zaitie, Satibi (Kumpulan New Straits Times Press, 2010)
KUANTAN: Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bermain. Mungkin itulah gambaran kenangan manis yang terpahat di ingatan lebih 20,000 pengunjung Gempak Santai Harian Metro (HM) @ Taman Air Bukit Gambang (TABG), di sini, semalam.