300 mahasiswa UMP serah memo - Normawati, Muhamad Kasim (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2009)
KUANTAN- Gerakan Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang(UMP) Mempertahankan Latihan Industri Selama Enam Bulan di Akhir Semester (Gempur) menghantar memorandum kepada Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa) UMP,Profesor Datuk Dr Sabarudin Mohd,semalam.