Norashikin hasilkan plastik mesra alam - Normawati, Muhamad Kasim (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2009)
Keupayaan seorang pensyarah Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli,Universiti Malaysia Pahang(UMP),Norashikin Mat Zain merangkul pingat emas di Pameran Teknologi Antarabangsa(JTEX)2009...