Baik pulih kenderaan percuma; pelbagai pihak tampil bantu ringankan beban mangsa banjir - Amin Ridzuan, Ishak; Syafikha, Sazili; Nor Amalina, Alias; Siti Rohana, Idris; Ahmad Suhael, Adnan; Nur Izzati, Muhammad (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Umpama jatuh ditimpa tangga,demikian malangnya nasib kebanyakan mangsa banjir besar di Pantai Timur kerana selain kemusnahan kediaman, banyak kenderaan mereka rosak ditenggelami air kerana tidak sempat diselamatkan.