Majlis amanat tahunan UMP - Mahathir, Ali (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof. Datuk Dr. Daing Nasir Ibrahim(depan,tengah) bergambar bersama kakitangan dan mahasiswa UMP selepas Majlis Amanat Tahunan Naib Canselor 2015 di UMP, Kuantan,semalam.