Tauke 'percetakan' - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Pelaburan besar RM10,000 bagi membeli fotostat dan peralatan perjilidan,membuatkan Nur Hanisah Amirah Ab Rahman, 22, tekad memajukan perniagaan percetakan dan perjilidan sejak tiga bulan lalu.