Pengkomputeran awam perkasa pembelajaran - Abdullah, Embong (2013)
Berikutan perkembangan teknologi maklumat semasa, cara kita menyelesaikan masalah dalam setiap aspek kehidupan turut berubah. Perisian komputer banyak mempengaruhi cara kita mencari maklumat, mengambil keputusan, membuat penilaian dan perancangan. Sistem maklumat ini meningkatkan keberkesanan dalam sistem penyampaian dan pembelajaran.