Pupuk semangat sukarelawan mahasiswa - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (2013)
Pengumuman Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, mengenai 2013 sebagai Tahun Kesukarelawan Nasional ketika pembentangan bajet 2013 menuntut perhatian istimewa warga kampus. Ia satu cabaran untuk direalisasikan dalam kerangka inovatif dan kreatif, sesuai dengan agenda tranformasi negara.