University-Community Engagement in Malaysia: Practices and Prospects - Mohd Ridzuan, Nordin; Lee, Mei Ph'ng; Setyo Budi, Agus; Zulkapli, Buang; Norizan, Md Nor; Hassan Nazri, Khalid (The Ministry of Higher Education, Malaysia, 2008)
Buku yang diterbitkan oleh MOHE bertajuk Enhancing the quality of higher education through research: shaping future policy mengandungi 7 bab.