Saranan buat pelajar lepasan SPM: Tingkatkan kemahiran bahasa Inggeris untuk persediaan ke pengajian peringkat tinggi - Abdullah Adnan, Mohamed; Nur Syafawati, Sabuan; Mohammad Musab, Azmat Ali (UMPSA, 2025)
Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) telah berakhir sekitar bulan Februari yang lalu, dan kebanyakan pelajar telah mengemukakan permohonan untuk melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi. Selaras dengan pengumuman tarikh keputusan SPM pada 24 April 2025, pelajar lepasan SPM masih mempunyai tempoh masa beberapa bulan sebelum mendaftar di pusat pengajian tinggi yang akan ditawarkan kelak.