UMPSA Lancar Portal Study@UMPSA Perkasa Strategi Pemasaran Digital - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
Gambang, 17 April 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melakar satu lagi pencapaian penting dalam usaha pendigitalan perkhidmatan apabila melancarkan portal rasmi pemasaran akademik, Study@UMPSA, yang turut menampilkan ejen pintar berasaskan kecerdasan buatan (AI) dikenali sebagai BURU.