Syazaliyana Razanabihah raih Anugerah Ikon Alumni Inspirasi UMPSA 2024 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 16 April 2025 – Malam Anugerah Mercu Sanjung Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) 2024 (MARS) menjadi saksi pengiktirafan terhadap sumbangan cemerlang alumni apabila Syazaliyana Razanabihah Surahman diumumkan sebagai penerima Anugerah Ikon Alumni Inspirasi, atas pencapaian luar biasa dalam bidang Keusahawanan dan komitmen tinggi beliau terhadap kebajikan mahasiswa.