UMPSA dan GUET China meterai perjanjian strategik teraju kolaborasi teknologi pintar serantau - Nor Fadzillah, Zulkipli (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 10 April 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Guilin University of Electronic Technology (GUET), China, telah mengadakan majlis pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA) yang menjadi pencetus kepada kerjasama penyelidikan teknologi pintar ruang-masa (spatiotemporal intelligent interconnection information technology) antara dua institusi.