Profesor Madya Dr. Mohd Herwan Sulaiman: Inovator dalam Kejuruteraan Elektrik dan Kecerdasan Buatan - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 14 Mac 2025 – Dalam dunia Kejuruteraan Elektrik dan Kecerdasan Buatan (AI), nama Profesor Madya Dr. Mohd Herwan Sulaiman semakin dikenali sebagai penyelidik yang aktif dalam pengoptimuman sistem kuasa serta inovasi AI dalam bidang tenaga. Beliau yang berasal dari Johor kini berkhidmat sebagai Timbalan Dekan (Penyelidikan dan Pengajian Siswazah) di Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).