Marsya Iwani Syahirah, pelajar baharu UMPSA sambung pengajian dalam bidang Kejuruteraan Teknologi - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
Marsya Iwani Syahirah Mohd Izwan merupakan pelajar baharu di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan akan memulakan pengajiannya di peringkat Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Teknologi (Tenaga dan Persekitaran) dengan Kepujian.