Pelajar Kejuruteraan dan kebimbangan terhadap halaman kosong - Nurul Nadia, Muhammad; Rosnani, Ismail; Siti Norzaimalina, Abd Majid (UMPSA, 2025)
Pernahkah anda menatap halaman kosong dengan perasaan cemas, jantung berdegup kencang, tapak tangan berpeluh dan fikiran berbisik, “Ini terlalu sukar. Alangkah bagusnya jika mendapat soalan objektif.” Jika ya, anda bukanlah bersendirian.