UMPSA tuan rumah Mesyuarat Agung Pertama Koperasi Usahawan Tani IOT Pahang Berhad - Yusmin, Jaafar; Rozana, Sahadan; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 24 Januari 2025 – Buat julung kalinya, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjadi tuan rumah Mesyuarat Agung Pertama Koperasi Usahawan Tani IOT Pahang (KUTIP) Berhad yang berlangsung di Eksekutif Lounge, Perpustakaan UMPSA Pekan selepas mendapat kelulusan daripada Suruhanjaya Koperasi Malaysia.