UMPSA perkasa pertanian mampan melalui Projek Ketum Ayam - Nur Ain Zakiah, Mohd Yusof; Rozana, Sahadan; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2025)
SETIU, 18 Januari 2025 – Seramai 60 orang penduduk tempatan menghadiri program perasmian Projek Ketum Ayam termasuklah 20 orang petani yang telah berdaftar untuk mengikuti dan menjalankan program yang ditawarkan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di Kampung Ulu Kekabu, Setiu.