Pelajar mobiliti antarabangsa UMPSA raikan hubungan baik - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 20 Januari 2024 – Pusat Hubungan Antarabangsa (PuHA) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Majlis Perpisahan Pelajar Mobiliti Semester 1 bagi tahun 2024/2025 di Adena Beach Resort dengan penuh kemeriahan.