Dr. Yatimah Naib Canselor keenam UMPSA - Mohamad Shofi, Mat Isa (Media Mulia Sdn Bhd, 2025)
PEKAN: Profesor Dr. Yatimah Alias, 55, dilantik sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) untuk tempoh dua tahun berkuat kuasa mulai 13 Januari lalu.