Mohammed Shawal Ian Fitri genggam dua ijazah serentak dalam bidang Kejuruteraan Rel - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
BEIJING, 8 Januari 2024 - Mohammed Shawal Ian Fitri, 25, meraih pengalaman belajar yang unik dan berharga apabila bergelar graduan di dua buah universiti setelah berjaya menamatkan pengajian Ijazah Dual dalam bidang Kejuruteraan Rel di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di tahun pertama dan kedua sebelum meneruskan pengajian di Beijing Jiaotong University (BJTU), China tajaan Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) pada tahun ketiga dan keempat.