10 Universiti terbaik Malaysia - Muhammad Farid, Ahmad Tarmiji (Media Mulia Sdn Bhd, 2025)
MENYARUNG jubah konvokesyen dan naik ke pentas menerima skrol sijil atau ijazah ketika majlis konvokesyen merupakan detik-detik indah bagi kesemua pelajar yang melanjutkan pengajian di peringkat tinggi. Malah, ada yang tidak melepaskan peluang untuk merakam momen bersejarah mengenakan jubah konvokesyen itu bersama keluarga tersayang untuk dijadikan satu kenangan.