UMPSA dan PDRM perkukuh kolaborasi strategik - Saharudin, Ramli (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 2 Januari 2025 - Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Pahang menjadi saksi bagi majlis bersejarah yang mengukuhkan kerjasama strategik antara Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).