12 staf akademik UMPSA terima surat kenaikan pangkat - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2024)
PEKAN, 17 Disember 2024 – Seramai 12 staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hari ini menerima surat surat kenaikan pangkat bagi calon-calon yang berjaya dalam permohonan kenaikan pangkat jawatan akademik.