UMPSA sertai program Sambutan Hari Alam Sekitar Negara (HASN) 2024 peringkat Negeri Pahang - Norul Fadilah, Abdullah (UMPSA, 2024)
PEKAN, 25 November 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai program Sambutan Hari Alam Sekitar Negara (HASN) 2024 peringkat Negeri Pahang yang dianjurkan oleh Jabatan Alam Sekitar Negeri Pahang bertempat di Taman Tasik Sultan Abu Bakar, Pekan baru-baru ini.