GAC audit Program Pengurusan Projek FIM UMPSA - Kalpana, Ramachandran (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 22 November 2024 – The Global Accreditation Center for Project Management Education Program (GAC) telah mengadakan lawatan ke Fakulti Pengurusan Industri (FIM) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bagi menjalankan audit untuk program Pengurusan Projek sebagai sebahagian daripada proses Pembaharuan Akreditasi bermula pada 20 hingga 22 November 2024.