Hilang tempat bergantung, Muhammad Syafiq Aiman nekad genggam segulung ijazah - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Tidak pernah menduga akan kehilangan sosok penting seawal usia 13 tahun dalam hidupnya, Muhammad Syafiq Aiman Suhirman nekad untuk mengubah kehidupannya sekeluarga.