Terapkan prinsip hidup cemerlang, Sonia Devi a p Dharmalingam terima Anugerah Srikandi Matahari UMPSA - Noraini, Yusoff (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Oktober 2024 – Potensi luar biasa, keikhlasan, kerjasama, kesabaran dan pengalaman hidup menjadi kunci kejayaan buat Sonia Devi a/p Dharmalingam, 23, yang merupakan penerima Anugerah Srikandi Matahari pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19.