Yakin dengan kemampuan diri, Yasmin Suraya terima Hadiah Kecemerlangan Kepimpinan Kesukarelawan dan Tanggungjawab Sosial UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Oktober 2024 – Berpegang teguh kepada prinsip hidupnya, ketekunan dan keyakinan terhadap kemampuan diri sendiri dalam mencapai sesuatu impian menjadi penguat semangat buat Yasmin Suraya Mamat, 24 untuk terus berusaha dalam apa jua yang dilakukannya hingga berjaya.