Kehilangan ayah bukan halangan buat Muhammad Farhad bangkit cemerlang dalam bidang Data Analitik - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
Gambang, 26 Oktober 2024 – Muhammad Farhad Bin Khaharruddin, 23, terpegun apabila namanya diumumkan sebagai penerima Anugerah Kecemerlangan Akademik Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang pada Majlis Konvokesyen Ke-19 Universiti Malaysia Pahang (UMPSA). Anugerah ini merupakan penghargaan kepada pencapaian hasil daripada dedikasi dan kerja keras sepanjang pengajian di mana beliau berjaya memperoleh Ijazah Sarjana Muda Kelas Pertama dalam bidang Analitik Data.