Puteri Nurulain graduan TVET terima Anugerah Profesor Dato’ Dr. Mashitah Mohd Yusoff UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 27 Oktober 2024 – Puteri Nurulain Rahimin, 25 berasa terkejut dan tidak menyangka dinobatkan sebagai penerima Anugerah Profesor Dato’ Dr. Mashitah Mohd Yusoff sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA)Ke-19 hari ini.