Aiman Firdaus penerima Anugerah Kecemerlangan UMW Holdings Bhd. bukti pelajar Kolej Vokasional boleh berjaya - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Bekas pelajar Kolej Vokasional Temerloh (KVT), Aiman Firdaus Aziz, 25 buktikan kejayaannya tidak terhenti pada peringkat diploma sahaja, malah beliau kini bukan sahaja pemegang Ijazah Sarjana Muda Teknologi Automotif dengan Kepujian dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA), malah turut menerima Anugerah Kecemerlangan UMW Holdings Bhd. dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19.