Choong Wai Kit anak tukang jahit terima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 – Melihat pengorbanan ibunya ketika membesarkan beliau dua beradik, Choong Wai Kit, 24 menganugerahkan Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-19 buat keluarga tercinta.