Muhammad Sofwan raih Anugerah Canselor UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 26 Oktober 2024 - Muhammad Sofwan Sapiyan, 24, seorang graduan cemerlang dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah membuktikan bahawa ekosistem kekeluargaan yang kukuh adalah kunci kepada kejayaan akademiknya.