Sambutan Maulidur Rasul dan Kembara TVET UMPSA santuni komuniti Kuala Krau - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUALA KRAU, 11 Oktober 2024 - Masjid An-Nur Kuala Krau, Temerloh bergema dengan alunan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW sempena Sambutan Maulidul Rasul baru-baru ini.