UMPSA dan YASA lancar Akademi Menara Gading 2.0 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 2 Oktober 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bersama rakan strategiknya Yayasan Al-Sultan Abdullah (YASA) hari ini telah melancarkan program Akademik Menara Gading 2.0 di Dewan Astaka, UMPSA Kampus Gambang.