UMPSA iktiraf pensyarah cemerlang dalam Anugerah Cendekia Bitara - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 28 September 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan para pensyarahnya yang cemerlang dalam Majlis Anugerah Cendekia Bitara (ACB) yang berlangsung di Hotel Grand Darul Makmur, Kuantan.