8 staf UMPSA terima kenaikan pangkat - Siti Sakinah, Mohtar (UMPSA, 2024)
Pekan, 9 September 2024 - Seramai lapan orang staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima watikah keputusan kenaikan pangkat daripada Naib Canselor UMPSA, Profesor Ts. Dr Yuserrie Zainuddin baru-baru ini.