UMPSA jalin kerjasama erat dengan PTPTN - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 27 Ogos 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memperkukuhkan jalinan kerjasama dengan Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) dengan termeterainya memorandum perserfahaman (MoU) hari ini.