Inovasi bantu pemahaman pengurusan makmal - Ghazali, Alias (Media Mulia Sdn Bhd, 2024)
PEMAHAMAN pelajar terhadap konsep pengurusan kualiti makmal berdepan beberapa kesukaran terutama apabila ia diterapkan melalui kaedah kuliah dan pembelajaran teori.