160 pelajar sertai Kem Kecemerlangan Pelajar SPM 2024 (MARA Students Enhancement Program: MSEP) dengan kerjasama UMPSA - Noraini, Yussof (UMPSA, 2024)
PEKAN, 9 Ogos 2024 - Seramai 160 orang pelajar sekitar negeri Pahang telah menyertai program Kem Kecemerlangan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2024 (MARA Students Enhancement Program: MSEP) yang diadakan selama tiga hari bermula 9 hingga 11 Ogos 2024 di UMPSA Pekan.