Atlet kayak UMPSA takluki Tasik Raban - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PERAK, 28 Julai 2024 - Atlet kayak Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya menguasai kategori utama di Lenggong International Kayak Orienteering Championship 2024 baru-baru ini.